Dragi colegi,

În numele Societății Române de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară – SRMNIM, este o mare plăcere să vă invităm să participați la “Zilele Medicinei Nucleare – Sinaia 2019”, manifestare care se va desfășura în perioada 7-9 iunie 2019, la Hotel New Montana Sinaia.

Evenimentul este organizat de SRMNIM, în colaborare cu Clusterul Imagomol, cu participare internațională, și va cuprinde:

– Un curs preconferinta: Bune practici in Laboratorul de Medicina Nucleara

– A 5-a Conferinta Nationala de Medicina Nucleara: True Positive vs False Positive in nuclear imaging

– Sesiuni de Cazuri Clinice

Si anul acesta, acest eveniment, care reprezintă întâlnirea anuală a practicienilor în domeniul imagisticii nucleare, continua sa puna accent pe activitățile de formare a tinerilor profesioniști în domeniul radiotrasorilor și a tehnicilor SPECT/PET/CT/IRM, desfasurandu-se din prisma conceptului de Bune practici in Laboratorul de Medicina Nucleara in relatie cu Adevarat pozitiv vs Fals pozitiv in imagistica nucleara.

Activitățile vor fi susținute de personalități din România cât și din întreaga lume, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți, intr-un cadru cat mai relaxat si entuziast.

Evenimentul va include și expoziții științifice de prezentare a produselor de ultima generație ale companiilor de vârf în domeniu și evenimente de socializare care să dea posibilitatea continuării discuțiilor profesionale într-un ambient cât mai plăcut, caracteristic si locatiei geografice.

Vă invităm să trimiteți cât mai multe rezumate până pe 15 aprilie 2019 direct pe site-ul oficial al manifestării: www.zmn2019.medical-congresses.ro. Acestea vor fi publicate sub ISBN într-un volum de reumate.

Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim la “Zilele Medicinei Nucleare SINAIA 2019” într-un număr cât mai mare.

Dr. Raluca Mititelu,
Președinte al Comitetului de Organizare, Președinte SRMNIM

Copreședinti ai Comitetului de Organizare:
Prof. Dr. Cipriana Ștefănescu, Conf. Dr. Gabriel  Andrieș, Prof. Asoc. Dr. Doina Piciu

                                                                              

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Alina PUSCAS – 0752 168819

alina.puscas@palomatours.com

Roxana LAZĂR – 0755 123411

roxana.lazar@palomatours.com